Delphine

6 min
Vrijdag 17 maart 2023 had ik het genoegen Maud L te ontmoeten. Maud is 40 jaar oud en van Libramont (België).
Na een burn -out in 2020 was het immuunsysteem sterk verzwakt.
Het ontwikkelde vervolgens atopisch eczeem, significante ontsteking van de hoofdhuid.
Haar haar ondergaat snel de gevolgen: ze beginnen in massa te vallen.
Ze stemde ermee in haar carrière, haar moeilijkheden, het begin van haar Krynéo -remedie en de evolutie van haar behandeling te delen.

Wanneer heb je gemerkt dat je je haar verliest?

Ik onderging een eerste burn-out in mei 2020 en de dokter schreef een antidepressivum voor mij voor. Een paar weken later begon ik eczeem te hebben op de hoofdhuid. Het was zuigen, irritant en mijn haar was gevuld Dubbeltje. Ik gebruikte crème om jeuk te verlichten, maar mijn haar begon te vallen. Na het raadplegen van een dermatoloog schreef hij me Cortisone voor, die ik niet wilde nemen. Ik nam drie maanden van stoppen, toen ging ik weer aan het werk met een medische rust en het eczeem verminderde geleidelijk.

 
Helaas was ik in september 2021 opnieuw het slachtoffer van een burn-out na terugkeer naar het fulltime werk en arresteerde ik de antidepressiva in januari. Ik had altijd eczeemplaten, vooral op de tempels, en ik had verloor mijn haar Op de bovenkant van het hoofd.
Nadat ik verschillende grootmoeder remedies zoals ricinusolie, brouwers gist en anderen had geprobeerd, ontdekte ik helaas dat mijn haar nog steeds niet groeide.
 
Ik begon me te realiseren dat het probleem nogal gekoppeld was aan mijn algemene gezondheidstoestand.
Omdat mijn lichaam aan energie ontbrak, kon mijn haar niet teruggroeien, omdat ik niet eens genoeg energie had om voor mezelf te zorgen.

 

Zijn er een geschiedenis van haarverlies in uw gezin?

 

Nee, in mijn familie heb ik dergelijke problemen nooit leren kennen.

 

Naast de effecten van burn -out en de effecten op je leven, zoals gebrek aan enthousiasme, vermoeidheid ... Heb je veranderingen opgemerkt in je eetgewoonten?


Het gebrek aan motivatie leidde tot een toename van snacking en in mijn geval koos ik niet voor gezond voedsel. Ik wilde niet langer koken en het was gemakkelijker om gereed te regelen -gemaakt voedsel. Nu realiseer ik me dat dit dieet ook heeft geholpen om vitamines te "verbranden" zonder ze te vernieuwen.

 

Hoe voel je je voor dit haarverlies?

Ik denk dat we in het begin een misverstand voelen tegenover dit fenomeen. We kunnen ook een gevoel van onrecht ervaren, omdat burn -out al een moeilijke test is om over te steken en het verliezen van je haar, symbool van vrouwelijkheid voor velen, voegt een laag extra moeilijkheid toe.

 

Hoe heeft dit uw achting van u en uw zelfvertrouwen beïnvloed?

 

Tijdens deze periode werd ik voor het eerst aangeraakt door het eczeemprobleem. Maar de situatie verbeterde geleidelijk. Aan de andere kant duwde mijn haar helemaal niet terug.
Dit heeft een impact op zelfbeeld, omdat roos geassocieerd met eczeem vaak negatief wordt waargenomen in de samenleving en vaak wordt geassocieerd met een gebrek aan hygiëne.
 
Calvitity op het voorhoofd maakte de situatie nog moeilijker. Het is moeilijk om je toestand weer te zien in een spiegel of raam. Ik was ook gestrest om mijn niet te zien Haarweer, Maar ik wilde ze nooit verbergen met sjaals of pruiken.

 

Heb je dit ooit met je geliefden genoemd en verhinderde het dat je bepaalde dingen doet?

 

Ik ben een zeer positief persoon, die graag tijd doorbrengt met zijn geliefden.
Ik ben dol op concerten. De energie van de menigte en de uitstapjes met vrienden, het verhoogt me veel. Helaas arriveerde deze fase van mijn leven tijdens de Cavid-19-pandemie. Ik kon de energie die ik nodig had niet tekenen en mezelf voeden van vergaderingen en uitstapjes zoals ik had gewild.
Mijn vrienden waren echter erg aanwezig en attent tijdens deze moeilijke periode.

 

Hoe heb je over Krynéo gehoord en waarom heb je ervoor gekozen om het te proberen?

Ik ontdekte Krynéo dankzij een van mijn vrienden. Wanneer je een moeilijke periode zoals de mijne doorloopt, ben je altijd op zoek naar oplossingen om haargroei te promoten. Wat me eerst aantrok, was het natuurlijke karakter van het product. Nadat ik de tijd had genomen om erachter te komen, koos ik eindelijk voor de remedie Krynéo intense reparatie Om mijn kansen op succes te maximaliseren.

 

Na hoe lang heb je de eerste resultaten gezien?

Ik gebruik Krynéo sinds december 2022. Ik zag een start -up na 1 maand, maar vooral, mijn haar bleef duwen. Ik begon mijn 2e 3 -maanden genezing en ik heb momenteel een hergroei van 2,5 tot 3 cm.

 

Heb je andere resultaten waargenomen dan op je haar?

 

De bijdrage van vitamines was gunstig om vitaliteit te vinden, naast de terugkeer naar normaal, na de COVVID. Ik beheer mijn spanning, mijn humeur is stabieler en mijn huid is ook gezonder.

 

Vind je de Krynéo -remedie gemakkelijk om te nemen en heeft het de gewenste doelen bereikt?

Ja, de Krynéo -remedie is gemakkelijk te volgen, maar ik raad ten zeerste aan om het na het eten in de ochtend te nemen. Ik nam het een keer op een lege maag en het veroorzaakte me maagpijn.

Wat de resultaten betreft, ben ik zeer tevreden. Ik hoopte vitaliteit voor mijn haar te vinden, te stoppen met vallen en de schaarse gebieden te vullen, en al deze doelstellingen zijn bereikt.
Ik was zelfs in staat om terug te gaan naar de kapper om een ​​kleur te doen, iets dat ik al lang niet meer had gedaan. Ik raad deze remedie aan in combinatie met een gezond dieet en goed stressmanagement.
Dankzij dat begin ik me beter over mij te voelen en heb ik geleerd te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me stuurt.

 

Ik wil Maud bedanken voor zijn vrijgevigheid en het delen van zijn ervaring met onze Krynéo -remedie, evenals voor de foto's die ons in staat stellen, zeer concreet, de positieve evolutie van de behandeling te zien.
Tijdens onze ontmoeting was ik onder de indruk van haar Joie de Vivre en haar positiviteit, ondanks de moeilijkheden die ze tegenkwam en de gevolgen die zichtbaar zijn op haar uiterlijk.
Er wordt vaak gezegd dat haar een weerspiegeling is van onze gezondheid en in dit specifieke geval is er niets meer waar.
We stemden ermee in om elkaar in zes maanden opnieuw te zien om zijn vooruitgang te volgen met de Krynéo -behandeling. Ik kan niet wachten om de positieve resultaten te zien die onze remedie hem kan bieden en andere inspirerende en hoopvolle verhalen met je te delen!

Heeft uw remedie u geholpen een groter fysiek en moreel welzijn te vinden?

Wil je je Krynéo -ervaring met ons delen en meer mensen helpen?

U kunt dit doen door Krynéo te ondersteunen met een mening over Google.

Het duurt een minuut en het kan een groot verschil maken.

Ik geef mijn mening

Nogmaals bedankt voor je zelfvertrouwen!

 

Delphine

Vond je ons advies leuk?

Ga door met je reis naar gezonder en sterker haar Met onze bestanden speciaal voor u ontworpen.

Ik ontdek mijn remedie

We beantwoorden uw vragen en we adviseren u door Telefoon op +352 26 95 70 56 of door E -mail naar info@kryneo.com.

Voor nog meer advies met betrekking tot haargezondheid, Wordt lid van ons op :

Delphine

Responsable communication